logo
  • Soki
  • 5 porcji warzyw, owoców lub soku
  • Certyfikowany Produkt
  • Serwis branżowy
  • Serwis branżowy
  • Kontakt
  • szukaj
  • EN / PL
  • Aktualności
  • Baza Wiedzy o Sokach
    • Wartości odżywcze i zdrowotne soków
    • Sok, nektar, napój
    • Jakość soków DSK
    • Etykieta prawdę Ci powie
    • Fakty i mity: Syrop glukozowo-fruktozowy
    • Newslettery sokowe
  • Ciekawostki
  • Doniesienia naukowe
  • Materiały do pobrania
  • O KUPS
    • Misja
    • Cele
    • Struktura
    • Członkowie
    • Historia
    • Współpraca krajowa i międzynarodowa
    • Kontakt

Aktualności


EDUKACJA ŻYWIENIOWA W SZKOLE
Porcja warzyw, owoców lub soku w szkole
Prawie 300 tysięcy uczestników drugiej edycji Programu „5 porcji warzyw, owoców lub soku”
Prasa o nas

 

< 1 ... 8 9 10 >
2011-2021 © KUPS; Wszystkie prawa zastrzeżone
Informacja oo Przetwarzaniu Danych Osobowych - RODO
Sfinansowano ze Środków Funduszu Promocji Owoców i Warzyw