logo
  • Soki
  • 5 porcji warzyw, owoców lub soku
  • Certyfikowany Produkt
  • Serwis branżowy
  • Serwis branżowy
  • Kontakt
  • szukaj
  • EN / PL
  • Aktualności
  • Baza Wiedzy o Sokach
    • Wartości odżywcze i zdrowotne soków
    • Sok, nektar, napój
    • Jakość soków DSK
    • Etykieta prawdę Ci powie
    • Fakty i mity: Syrop glukozowo-fruktozowy
    • Newslettery sokowe
  • Ciekawostki
  • Doniesienia naukowe
  • Materiały do pobrania
  • O KUPS
    • Misja
    • Cele
    • Struktura
    • Członkowie
    • Historia
    • Współpraca krajowa i międzynarodowa
    • Kontakt

Aktualności


Zaproszenie do wzięcia udziału w konkursie „5 porcji warzyw, owoców lub soku X”
Akademia Sokowa VI pt. „Produkty sokownicze – od roślin po korzyści zdrowotne", 21.11.2019, Gdańsk
5 dobrych powodów, by sięgać po soki i smoothies
Apetyt na polskie – nowa odsłona programu 5 porcji warzyw, owoców lub soku
20 października – Europejski Dzień Seniora
18 października - Światowy Dzień Owoców i Warzyw!
abC odporności na jesień
Jakość, skład, smak – co wkładasz do swojego koszyka?
Certyfikowany Produkt (CP) – wysokiej jakości produkty z owoców i warzyw
Tylko 12% konsumentów kieruje się ceną przy zakupie przetworów z owoców i warzyw
Sekretarz Generalny KUPS: Konsument oczekuje naturalnego składu produktu spożywczego
Informacja o wyniku postępowania konkursowego wyboru wykonawcy programu informacyjno-promocyjnego pt. „5 porcji warzyw, owoców lub soku IX”
30 MAJA - obchodzimy – ŚWIATOWY DZIEŃ SOKU
System Jakości Certyfikowany Produkt (CP) – co to znaczy?
W Dzień Marchewki postaw na zdrowie!

 

< 1 2 3 4 5 ... 10 >
2011-2021 © KUPS; Wszystkie prawa zastrzeżone
Informacja oo Przetwarzaniu Danych Osobowych - RODO
Sfinansowano ze Środków Funduszu Promocji Owoców i Warzyw