Soki
5 porcji warzyw, owoców lub soku
Certyfikowany Produkt
Serwis branżowy
Serwis branżowy
Kontakt
EN
/
PL
Aktualności
Baza Wiedzy o Sokach
Wartości odżywcze i zdrowotne soków
Sok, nektar, napój
Jakość soków DSK
Etykieta prawdę Ci powie
Fakty i mity: Syrop glukozowo-fruktozowy
Newslettery sokowe
Ciekawostki
Doniesienia naukowe
Materiały do pobrania
O KUPS
Misja
Cele
Struktura
Członkowie
Historia
Współpraca krajowa i międzynarodowa
Kontakt
Wybierz dział
Lorem
Ipsum
Dolor sit
Lorem
Aktualności
Zaproszenie do wzięcia udziału w konkursie „5 porcji warzyw, owoców lub soku X”
Akademia Sokowa VI pt. „Produkty sokownicze – od roślin po korzyści zdrowotne", 21.11.2019, Gdańsk
5 dobrych powodów, by sięgać po soki i smoothies
Apetyt na polskie – nowa odsłona programu 5 porcji warzyw, owoców lub soku
20 października – Europejski Dzień Seniora
18 października - Światowy Dzień Owoców i Warzyw!
abC odporności na jesień
Jakość, skład, smak – co wkładasz do swojego koszyka?
Certyfikowany Produkt (CP) – wysokiej jakości produkty z owoców i warzyw
Tylko 12% konsumentów kieruje się ceną przy zakupie przetworów z owoców i warzyw
Sekretarz Generalny KUPS: Konsument oczekuje naturalnego składu produktu spożywczego
Informacja o wyniku postępowania konkursowego wyboru wykonawcy programu informacyjno-promocyjnego pt. „5 porcji warzyw, owoców lub soku IX”
30 MAJA - obchodzimy – ŚWIATOWY DZIEŃ SOKU
System Jakości Certyfikowany Produkt (CP) – co to znaczy?
W Dzień Marchewki postaw na zdrowie!
<
1
2
3
4
5
...
10
>