IV Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy, 14-15 listopada 2017r., Kielce

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem IV konferencję Bezpieczny Produkt Spożywczy, która odbędzie się w dniu 14 -15 listopada 2017 roku w Kielcach.

Produkty spożywcze powinny być nie tylko smaczne i atrakcyjnie zapakowane. Przede wszystkim powinny być bezpieczne dla konsumentów. Odpowiada za to producent – to on deklaruje, że to, co sprzedaje, spełnia wymogi bezpieczeństwa. Właśnie o tym będziemy rozmawiali 14-15 listopada podczas IV konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.

Gdzie i kiedy?
Spotykamy się już 14 listopada 2017 r. w Hotelu Binkowski w Kielcach.

Dla kogo?
Na spotkanie przyjeżdżają przedstawiciele browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych. Uczestnikami są dyrektorzy ds. produkcji, technolodzy, specjaliści z działów kontroli jakości, szefowie laboratorium.

Honorowy Gospodarz
W tym roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełni OSM we Włoszczowie. Uczestnicy wysłuchają referatów na podstawie doświadczeń specjalistów, a na zakończenie konferencji wezmą udział w wycieczce technicznej do zakładu produkcyjnego we Włoszczowie.

Wystawa stoisk
Nie zabraknie również przedstawicieli firm, którzy zaproponują najnowsze urządzenia, technologie i rozwiązania niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa produktu i funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Wydarzeniu tradycyjnie towarzyszyć będzie wystawa stoisk.

Praktyczne rozwiązania
W programie konferencji znajdzie się jak co roku wiele referatów opierających się o konkretne rozwiązania, które funkcjonują już w wielu zakładach produkcyjnych branży spożywczej. Spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń, nawiązania kontaktów oraz zapoznania się z nowościami rynkowymi.

Warsztaty
Oprócz referatów i rozmów kuluarowych nie zabraknie również warsztatów. Szczegóły już wkrótce!

Więcej informacji pod linkiem: http://www.kierunekspozywczy.pl/konferencja,1732.html