IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności, 11.10.2017r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem merytorycznym IV edycję Kongresu Bezpieczeństwa Żywności „Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie.” Kongres odbędzie się 11 października 2017 roku w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie.

Wydarzenie stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, bezpieczeństwa biznesu oraz globalnej logistyki.

W ramach wydarzeń towarzyszących Kongresowi w Foyer Centrum Konferencyjnego odbędzie się wystawa innowacyjnych technologii, produktów, opakowań i rozwiązań logistycznych. Celem wystawy jest zapoznanie uczestników Kongresu z osiągnięciami poszczególnych wystawców. Uczestnikami Kongresu będą m.in. przedstawiciele prasy fachowej, przedstawiciele producentów produktów spożywczych, sieci handlowych, firm handlowych i logistycznych, którzy mogą być zainteresowani produktami prezentowanymi na wystawie.

Więcej informacji na temat kongresu i wystawy udziela:
Aleksandra Tokarz,
IFS Central & Eastern Europe Office,
ul. Serwituty 25, 02-233 Warszawa
Tel. 722 222 928;
e-mail: ifs-poland@ifs-certification.com

Strona Kongresu:
http://foodcongress.org/