Konferencja „Dodatki do żywności", 12 marca 2014 r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Dodatki do żywności”, która odbędzie się w dniu 12 marca 2014 roku w Hotelu Marriott w Warszawie.

25% rabatu dla prenumeratorów kwartalnika „Food–Lex”

10 %zniżki przy rejestracji do 31.01.2014 r.

W programie między innymi:

  • Wytyczne Komisji Europejskiej dotyczące dodatków do żywności                
  • Substancje słodzące w żywności
  • Aromaty dymu wędzarniczego
  • Dodatki do żywności w XXI wieku
  • Wybrane dodatki do żywności - metody analiz oraz interpretacja wyników    
  • Prace Komisji Europejskiej dotyczące dodatków do żywności
  • Zagrożenia prawne i medialne związane ze stosowaniem dodatków do żywności

Gwarantujemy najlepszych wykładowców min.: Joanna Gajda - Wyrębek (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny), Krzysztof Krygier (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie), Marcin Tomasik (kancelaria Tomasik&Jaworski.) oraz najbardziej aktualne informację odnośnie stosowania dodatków do żywności.

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketing

tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl