V Jubileuszowy Kongres Bezpieczeństwa Żywności 2018, 06.11.2018, Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęła patronatem V Jubileuszowy Kongres Bezpieczeństwa Żywności 2018, który odbędzie się w dniu 6 listopada 2018 roku w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie.

Program Kongresu odzwierciedla potrzebę integralnego podejścia do bezpieczeństwa żywności, czyli wskazujące na ścisłe, nierozerwalne powiązanie wszystkich etapów i uwarunkowań łańcuchów technologicznych, logistycznych i funkcjonalnych. Zgranie tych elementów, właściwy nadzór nad żywnością oraz dochowanie wierności tradycjom i kulturze produktów żywnościowych kreuje jej jakość.

Kongres dla uczestników ma następujący przebieg:

– każdy uczestnik rejestrując się, jest uczestnikiem sesji „I Sesja Plenarna – Audytorium” oraz „II Sesja Plenarna – Audytorium”.
– uczestnik w trakcie trwania Bloku A (11:30 – 13:25) oraz Bloku B (14:30 – 16:30) ma możliwość uczestnictwa w innych grupach tematycznych niż te odbywające się jako Sesje Plenarne.

Więcej informacji na stronie Kongresu: http://foodcongress.org/
V Kongres Bezpieczeństwa Żywności_programProgram (5818 KB)