VI Konferencja Naukowo-Techniczna Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, 20-21.02.2014, Lublin

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronatem honorowym VI Konferencję Naukowo-Techniczną Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się w dniach 20-21 lutego 2014r. w Lublinie w hotelu Mercure Unia.

Celem konferencji jest prezentacja problematyki związanej z identyfikowaniem i rozwiązywaniem problemów produkcji, technologii i jakości w zakładach spożywczych oraz wymiana doświadczeń w tym obszarze.

Na spotkanie zapraszamy przedstawicieli wyższych uczelni, rozlewni wód i soków, zakładów spirytusowych, browarów, mleczarni, zakładów cukierniczych: dyrektorów ds. technicznych i inwestycyjnych, szefów utrzymania ruchu, głównych specjalistów z zakresu produkcji i technologii oraz kadrę zarządzająco-techniczną.

Nie zabraknie również przedstawicieli firm, które zaproponują urządzenia, technologie  i rozwiązania niezbędne do funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego.

Tematyka konferencji obejmować będzie zarówno aspekty teoretyczne, jak i analizę konkretnych rozwiązań technologicznych. Spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń i informacji oraz daje możliwość zapoznania się z nowościami rynkowymi.


W programie m.in.:

  • DEBATA: Utrzymać w ruchu znaczy zarabiać
  • Remonty i modernizacje w przemyśle spożywczym
  • UR a efektywność energetyczna
  • Nowoczesne narzędzia wspierające utrzymanie ruchu
  • Eksploatacja urządzeń
  • ·Poprawa niezawodności maszyn i instalacji


Ponadto:

  • Ekspozycja stoisk,
  • Prezentacje firm specjalistycznych.
     

Kontakt z koordynatorem:

Ewa Zygmunt
specjalista ds. realizacji projektów
ul. Morcinka 35, 47-400 Racibórz
tel. 32 415 97 74 wew. 16
kom. 694 848 896
fax 32 414 97 73
e-mail: ewa.zygmunt@e-bmp.pl