Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > eFORUM FoodFakty – Najważniejsze zmiany w prawie żywnościowym i opakowaniowym w 2022 i I kw. 2023 – 20-21.04.2023

eFORUM FoodFakty – Najważniejsze zmiany w prawie żywnościowym i opakowaniowym w 2022 i I kw. 2023 – 20-21.04.2023

Stowarzyszenie KUPS zostało partnerem wspierającym eFORUM FoodFakty – Najważniejsze zmiany w prawie żywnościowym i opakowaniowym w 2022 i I kw. 2023, wydarzenie odbędzie się on-line w dniach 20 i 21 kwietnia br.

Projekt eFORUM FoodFakty – Najważniejsze zmiany w prawie żywnościowym i opakowaniowym w 2022 i I kw. 2023 realizowany jest wspólnie z gronem najlepszych ekspertów z kancelarii i firm konsultingowych. Podejście do formuły online zdobyło niekwestionowane uznanie uczestników poprzednich edycji.

Koncept szkolenia oparty jest na koncentracji na poszczególnych kluczowych elementach danego przypadku/regulacji, dlatego 20 min na pojedynczy temat wystarczy do rozwiania najważniejszych wątpliwości.

To nie jest szkolenie wstępne z przepisów prawnych, to unikalna formuła dla specjalistów w obszarze zgodności produktów, ale również formuła dla każdego managera w organizacji, który nie zajmuje się bezpośrednio obszarem prawnym, ale chciałby się zapoznać z kluczowymi wyzwaniami ostatnich kilkunastu miesięcy.

Jednym z kluczowych elementów są sesje Q&A, które dają obu stronom na dodatkowe wyjaśnienia.

W sumie:

  • 2 dni
  • 4 sesje wykładów
  • 4 sesje Q&A
  • 17 ekspertów
  • 23 referaty, z czego każdy jest dedykowanym konkretnemu case study

Serdecznie zapraszamy!

Linki do rejestracji:

Dzień 1. – https://foodfakty.pl/eforum-najwazniejsze-zmiany-w-prawie-zywnosciowym-i-opakowaniowym-w-2022-i-i-kw-2023-dzien-1

Dzień 2.– https://foodfakty.pl/eforum-najwazniejsze-zmiany-w-prawie-zywnosciowym-i-opakowaniowym-w-2022-i-i-kw-2023-dzien-2

Pliki do pobrania: