Aktualności BranżaKonsumenciProjekty Projekty Działania KUPS popularyzujące ideę 5 a day reprezentowane w newsletterze Global Alliance to Promote Fruit and Vegetable Consumption “5 a Day” (AIAM5) 17.01.2023 Projekty Debata pt. Nutri-Score zagrożeniem dla producentów produktów naturalnych. Dlaczego nauka przegrywa z marketingiem? podczas Kongresu Bezpieczeństwa Żywności 2022 – 27.10.2022 r., Warszawa 10.11.2022 Projekty System znakowania produktów Nutri-Score może wprowadzać w błąd – stwierdzili eksperci ds. żywienia 21.09.2022 Projekty Na Narodowym Dniu Sportu nie zabrakło Apetytu na Sok! 19.09.2022 Projekty Rozbudziliśmy apetyt na sok w Skierniewicach! 12.09.2022 Projekty Nutri-Score wprowadza w błąd – oficjalnie potwierdził włoski Urząd Ochrony Konkurencji 04.08.2022 Projekty Piknik „Poznaj Dobrą Żywność” – ponownie rozbudzamy apetyt na zdrowie wśród dzieci! 27.06.2022 Projekty Apetyt na polskie bierze udział w Dniu Dziecka w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów, 4 czerwca 2022 roku 03.06.2022 Projekty Projekty Informacja o wyniku postępowania konkursowego wyboru wykonawcy programu informacyjno-promocyjnego pt. „5 porcji warzyw, owoców lub soku XII” 30.03.2022 Projekty Debata System Nutr-Score zagrożeniem dla branży rolno – przetwórczej podczas Targów WorldFood Poland 2022, 5 kwietnia 2022, Warszawa 29.03.2022 Projekty Projekty Zaproszenie do wzięcia udziału w konkursie “5 porcji warzyw, owoców lub soku XII” 22.02.2022 Projekty Kampania „5 porcji warzyw, owoców lub soku” została wyróżniona nagrodą PR Wings 22.10.2021 « Poprzednie 1 2 3 4 … 13 Następne »