12 edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności „Jakość kluczem sukcesu”, 29.10.2025, Warszawa
Stowarzyszenie KUPS objęło partnerstwem 12 edycję Kongresu Bezpieczeństwa Żywności „Jakość kluczem sukcesu”, który odbędzie się w dniu 29 października 2025 w Warszawie.
| Zapraszamy na XII edycję Kongresu Bezpieczeństwa Żywności „JAKOŚĆ KLUCZEM DO SUKCESU”! Kongres odbędzie się w formie 4 paneli dyskusyjnych. Każdy z nich będzie okazją do zadania pytań i wymiany doświadczeń z ekspertami. 29 października 2025r Hotel ARCHE KRAKOWSKA Aleja Krakowska 237/U1, 02-180 Warszawa Formularz Rejestracyjny I Panel dyskusyjny „ROLA SŁUŻB NADZORU RYNKU DLA GOSPODARKI ŻYWNOŚCIOWEJ”, moderowany przez dr Przemysława Rzodkiewicza, Głównego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych z udziałem przedstawicieli: GIW, Uniwersytetu Warszawskiego, Polskiej Federacji Producentów Żywności Związku Pracodawców, Związku POLSKIE MIĘSO, Przemysłu Spożywczego. To wyjątkowa okazja, by: 🔍 zajrzeć za kulisy pracy kluczowych instytucji czuwających nad jakością żywności ⚖️ zrozumieć, jak wygląda współpraca nadzoru z branżą spożywczą II Panel dyskusyjny „Nowoczesne oblicze bezpieczeństwa żywności – czyli rozprawka o standardach, nowych technologiach i zarządzaniu niezgodnościami w kontekście kultury bezpieczeństwa żywności”, moderowany przez ekspertkę o międzynarodowym doświadczeniu Beatę Studzińską-Marciniak z TÜV Rheinland z uczestnictwem przedstawicieli firm: ISOQAR CEE Sp. z o.o., Żabka, Milarex, Grupa Otmuchów, Grupa Melvit. Dlaczego warto? 🔹Zderzenie teorii z praktyką 🔹Realne case’y i konkretne rozwiązania – bez ogólników i marketingowego szumu. III Panel dyskusyjny „ROLA I ZNACZENIE ŻYWNOŚCI FUNKCJONALNEJ” moderowany przez dr hab. inż. Anetę Koronowicz, prof. URK, Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, z udziałem przedstawicieli świata nauki, administracji i biznesu, m.in. Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, Polskiej Federacji Hodowców Bydła i Producentów Mleka, Uniwersytetu Medycznego w Łodzi, Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, AmerPharmy Sp. z o.o. i SM Mlekovity. Dlaczego warto? 🎤 Dowiedz się, jak żywność może wspierać zdrowie! 👉 Dołącz do debaty o przyszłości żywienia! IV Panel dyskusyjny „WYKORZYSTANIE SZTUCZNEJ INTELIGENCJI W SYSTEMACH ZAPEWNIENIA JAKOŚCI”, moderowany przez Marka Marca, Członka Zarządu KARMIMY Myśli Sp. z o.o. z udziałem przedstawicieli ABR SESTA Sp. z o.o, spółki GradientHouse. Okazja, by dowiedzieć się m.in.: 🔹Gdzie i jak AI już dziś wspiera bezpieczeństwo i jakość żywności? 🔹Jakie są perspektywy rozwoju narzędzi AI w obszarze bezpieczeństwa i jakości? |
| Konkurs! Mamy zaszczyt ogłosić pierwszą edycję konkursu „Polski Produkt Funkcjonalny – Lider Jakości 2025”, organizowaną w ramach XII Kongresu Bezpieczeństwa Żywności. Jeśli tworzysz nowoczesne, bezpieczne i funkcjonalne produkty spożywcze, ten konkurs jest właśnie dla Ciebie! To doskonała okazja, by zaprezentować swój produkt, zdobyć prestiżowy tytuł i potwierdzić jakość, która ma znaczenie – dla konsumentów, partnerów i rynku. 🔹Pokaż, że to właśnie Twój produkt zasługuje na miano lidera! 🔹Dołącz do grona firm, które wyznaczają kierunki rozwoju żywności funkcjonalnej w Polsce. 📍Ogłoszenie wyników i uroczyste wręczenie nagród odbędzie się 29 października podczas Kongresu Bezpieczeństwa Żywności. Nie czekaj – bądź częścią zmiany, która buduje przyszłość polskiej żywności! Odwiedź stronę Konkursu! |
| Organizatorem Kongresu jest PPH Ewa BIS Sp. z o.o., firma której działalnością jest eksport produktów z Polski do 75 krajów świata. Zarejestruj się już dziś! Szczegółowe informacje, cennik wraz z programem są dostępne na stronie www.foodcongress.org Koordynatorem wydarzenia jest: Aleksandra Tokarz , +48 722 222 928, Marek Marzec , +48 601 957 701 Do usłyszenia i do zobaczenia, Organizatorzy |
