Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności, 8-9 czerwca 2016 r. Józefów k/Warszawy
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ ZP pt. Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności, która odbędzie się w dniach 8-9 czerwca 2016 r. w Hotelu Holiday Inn w Józefowie k/Warszawy.
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
W programie m.in.
- Barwniki w żywności w świetle obowiązujących przepisów
- Nowe wymagania dotyczące bezpieczeństwa zdrowotnego opakowań z tworzyw sztucznych – badania migracji, wymagania dla tworzyw z recyklingu
- Aktualny stan prawny rozporządzeń wykonawczych do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 609/2013 w sprawie żywności przeznaczonej dla niemowląt i małych dzieci
- Straty składników odżywczych a deklaracja na opakowaniach środków spożywczych w świetle wymagań prawnych
- Produkty spożywcze wzbogacane
Jak zwykle gwarantujemy najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: