Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Bezpłatna konferencja “Optymalizacja zużycia energii i zarządzania środkami produkcji w branży spożywczej. Techniki i metody monitorowania przepływu energii” – 14.03.2013, Warszawa

Bezpłatna konferencja “Optymalizacja zużycia energii i zarządzania środkami produkcji w branży spożywczej. Techniki i metody monitorowania przepływu energii” – 14.03.2013, Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez DQS Polska Sp. z o.o. pt. “Optymalizacja zużycia energii i zarządzania środkami produkcji w branży spożywczej. Techniki i metody monitorowania przepływu energii”, która odbędzie się w dniu 14 marca 2013 roku w Warszawie.

Udział w Konferencji jest bezpłatny, liczba miejsc ograniczona.

Podczas konferencji przedstawione zostaną m.in. wymagania standardów spożywczych, praktyczne podejście w zakresie zarządzania infrastrukturą, a także  założenia systemu zarządzania energią wg standardu ISO 50001 oraz rozwiązania techniczne i programowe w zakresie minimalizacji  zużycia mediów w przedsiębiorstwie. Spotkanie jest kierowane do osób odpowiedzialnych w firmach z branży spożywczej i branż pokrewnych (np. produkcja opakowań do żywności) za zarządzanie systemem (np. Pełnomocnicy, Kontrolerzy Jakości) oraz odpowiedzialnych za zarządzanie infrastrukturą techniczną (np. Energetycy, Energomechanicy).

Konferencja odbędzie się Centrum Szkolenia Gazownictwa BUD-GAZ, ul. Kasprzaka 25, Warszawa.

Zapraszamy do zgłaszania poprzez załączony Formularz zgłoszeniowy na adres: . Więcej informacji pod numerem telefonu: 22-337-41-07.

Więcej informacji w poniższych plikach oraz na stronie internetowej www.dqs.pl.

 

Pliki do pobrania: