Konferencja” Bezpieczeństwo opakowań do żywności”, 26 czerwca 2014 r., Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Bezpieczeństwo opakowań do żywności”, która odbędzie się w dniu 26 czerwca 2014 roku w Hotelu Marriott w Warszawie.
Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz prenumeratorów Food-Lex przewidzieliśmy zniżki:
· Koszt udziału dla pracowników firmy lub organizacji członkowskiej PFPŻ ZP to jedynie 315 zł PLN
· Koszt udziału dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex” to jedynie 472,50 PLN
Ceny netto wynikają z typu uczestnictwa – przy zgłoszeniu do 6 czerwca 2014 r.
Konferencja poświęcona będzie następującym zagadnieniom:
- Prace legislacyjne w zakresie bezpieczeństwa opakowań żywności
- Praktyczne podejście do realizacji wymagań w zakresie dokumentacji dla materiałów i wyrobów z tworzyw sztucznych przeznaczonych do kontaktu z żywnością
- Badania laboratoryjne i dokumentacja niezbędna dla materiałów i wyrobów z papieru i tektury oraz wyrobów z metali i stopów
- Kary za stosowanie w przemyśle spożywczym lub wprowadzanie do obrotu opakowań niezgodnych z wymaganiami prawnymi
Gwarantujemy najlepszych wykładowców oraz najbardziej aktualne informacje dotyczące bezpieczeństwa opakowań do żywności.
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla specjalistów, kierowników i pracowników działów kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności, technologów, firm opakowaniowych.
WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketing
tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: