Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Konferencja” Bezpieczeństwo opakowań do żywności”, 26 czerwca 2014 r., Warszawa

Konferencja” Bezpieczeństwo opakowań do żywności”, 26 czerwca 2014 r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Bezpieczeństwo opakowań do żywności”, która odbędzie się w dniu 26 czerwca 2014 roku w Hotelu Marriott w Warszawie.

Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz prenumeratorów Food-Lex przewidzieliśmy zniżki: 

 

·         Koszt udziału dla pracowników firmy lub organizacji członkowskiej PFPŻ ZP to jedynie 315 zł PLN

·         Koszt udziału dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex” to jedynie 472,50 PLN

 Ceny netto wynikają z typu uczestnictwa – przy zgłoszeniu do 6 czerwca  2014 r.

 

Konferencja poświęcona będzie następującym zagadnieniom:

  • Prace legislacyjne w zakresie bezpieczeństwa opakowań żywności
  • Praktyczne podejście do realizacji wymagań w zakresie dokumentacji dla materiałów i  wyrobów z tworzyw sztucznych przeznaczonych do kontaktu z żywnością
  • Badania laboratoryjne i dokumentacja niezbędna dla materiałów i wyrobów z papieru i tektury oraz wyrobów z metali i stopów
  • Kary za stosowanie w przemyśle spożywczym lub wprowadzanie do obrotu opakowań niezgodnych z wymaganiami prawnymi

Gwarantujemy najlepszych wykładowców oraz najbardziej aktualne informacje dotyczące bezpieczeństwa opakowań do żywności.

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla specjalistów, kierowników i pracowników działów kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności, technologów, firm opakowaniowych.

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketing

tel.: +48 22 830 70 55, e-mail:


Pliki do pobrania: