Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy 19-20 listopada 2020 r. Mikołajki
Podczas dwudniowego wydarzenia będzie można posłuchać o nowoczesnych technologiach oraz rozwiązaniach, które mają pomóc w uzyskaniu i utrzymaniu najwyższej jakości produktów wytwarzanych w zakładach spożywczych.
Przyjeżdżając na konferencję masz możliwość zdobycia aktualnej wiedzy bezpośrednio od praktyków z zakładów spożywczych. Na stoiskach wystawowych oraz w trakcie prezentacji przedstawione zostaną nowoczesne rozwiązania techniczne dla przemysłu spożywczego. Wydarzenie jest doskonałą okazją do rozmowy i wymiany doświadczeń z pozostałymi uczestnikami.
Zaplanowana jest również wycieczka techniczna do ZAKŁADU PRODUKCJI MLECZARSKIEJ MLEKPOL w Mrągowie.
Konferencja odbędzie się 19-20 listopada 2020 w Mikołajki Resort Hotel & SPA w Mikołajkach.
Więcej informacji pod linkiem: https://www.kierunekspozywczy.pl/konferencja,2135,78374.html