Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Konferencja „Bezpieczny Produkt Spożywczy”, 25-26 listopada 2014 r., Białystok

Konferencja „Bezpieczny Produkt Spożywczy”, 25-26 listopada 2014 r., Białystok

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję”Bezpieczny Produkt Spożywczy”, organizowana przez BMP’, która odbędzie się w dniach 25-26 listopada 2014 roku w Hotelu 3Trio w Białymstoku.

Czystość i bezpieczeństwo produkcji, znakowanie produktów, rola opakowań oraz nowoczesne, bezpieczne maszyny i technologie stosowane w zakładach produkcji spożywczej – to główne zagadnienia wokół których skupia się tematyka I Konferencji Naukowo-Technicznej „Bezpieczny Produkt Spożywczy”, która odbędzie się w dniach 25-26 listopada 2014 r. w Hotelu 3Trio w Białymstoku.

Do udziału w konferencji zapraszają BMP’, wydawca magazynu „Agro Przemysł” wspólnie z  honorowym gospodarzem Spółdzielnią Mleczarską MLEKOVITA.

Celem spotkania jest prezentacja technologii z zakresu bezpieczeństwa i czystości produkcji oraz opakowalnictwa w branży spożywczej. W obradach weźmie udział kadra inżynieryjno-techniczna mleczarni, browarów, zakładów tłuszczowych, przetwórni owocowo-warzywnych, rozlewni soków i napojów oraz przedstawiciele wyższych uczelni, firm i instytucji.

Spotkanie to będzie doskonałą okazją do dyskusji i wymiany doświadczeń.

Program konferencji obejmuje m.in.:

– znakowanie żywności – źródło informacji  o produkcie i sposób na jego śledzenie,
– czystość – warunek bezpiecznej produkcji spożywczej,
– nowoczesne i bezpieczne maszyny i urządzenia stosowane w procesie produkcyjnym,
– bezpieczeństwo pakowanego produktu,
– wycieczka techniczna do SM MLEKOVITA Wysokie Mazowieckie.

Więcej informacji o konferencji oraz aktualny program na portalu:

http://www.kierunekagro.pl/konferencja,1509,9684.html

Pliki do pobrania: