Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Konferencja „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w łańcuchu spożywczym”, 29 października 2015 r., Warszawa

Konferencja „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w łańcuchu spożywczym”, 29 października 2015 r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w łańcuchu spożywczym”, która odbędzie się w dniu 29 października 2015 r., w Hotel Marriott w Warszawie.

Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz prenumeratorów Food-Lex  zniżki:

·         Koszt udziału dla pracowników firmy lub organizacji członkowskiej PFPŻ ZP to jedynie 315 PLN

 

·         Koszt udziału dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex” to jedynie 427, 50 PLN

 

Ceny netto wynikają z typu uczestnictwa – przy zgłoszeniu do 9 października 2015 r.

W programie przewidujemy omówienie następujących zagadnień:

  • Zagrożenia żywności a zgłoszenia do systemu RASFF
  • Kontrola opakowań żywności – obowiązki przedsiębiorców w zakresie dysponowania dokumentami potwierdzającymi zgodność z przepisami UE
  • Kwestionowanie dobrowolnych treści dotyczących produktu przez organy kontroli
  • Zabezpieczenie przed szkodnikami zakładów spożywczych – nowa norma
  • Zapewnienie bezpieczeństwa i jakości żywności – nowe wymagania

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl

Pliki do pobrania: