Konferencja „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w łańcuchu spożywczym”, 29 października 2015 r., Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w łańcuchu spożywczym”, która odbędzie się w dniu 29 października 2015 r., w Hotel Marriott w Warszawie.
Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz prenumeratorów Food-Lex zniżki:
· Koszt udziału dla pracowników firmy lub organizacji członkowskiej PFPŻ ZP to jedynie 315 PLN
· Koszt udziału dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex” to jedynie 427, 50 PLN
Ceny netto wynikają z typu uczestnictwa – przy zgłoszeniu do 9 października 2015 r.
W programie przewidujemy omówienie następujących zagadnień:
- Zagrożenia żywności a zgłoszenia do systemu RASFF
- Kontrola opakowań żywności – obowiązki przedsiębiorców w zakresie dysponowania dokumentami potwierdzającymi zgodność z przepisami UE
- Kwestionowanie dobrowolnych treści dotyczących produktu przez organy kontroli
- Zabezpieczenie przed szkodnikami zakładów spożywczych – nowa norma
- Zapewnienie bezpieczeństwa i jakości żywności – nowe wymagania
WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl