Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Konferencja „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym” 15.11.2018 r., Warszawa

Konferencja „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym” 15.11.2018 r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronatem konferencję „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”, która się odbędzie w dniu 15 listopada 2018 r. w Hotelu Marriott w Warszawie.

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

W programie:


  • Jakość produktów spożywczych w świetle wyników kontroli przeprowadzanych przez Inspekcję Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych
  • Informacje o warunkach przechowywania i warunkach użycia produktów spożywczych w świetle artykułu 25 rozporządzenia UE 1169/2011.
  • Pozostałości pestycydów w środkach spożywczych
  • Niezależne zapewnienie kontroli jakości w łańcuchu żywnościowym
  • Urzędowa kontrola stosowania dodatków do żywności

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor  ds. marketingu

tel.: +48 22 830 70 55, email: