Konferencja on-line PFPŻ ZP pt.: Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego, 23 marca 2023 r.
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję PFPŻ ZP pt.:„Prawo pracy 2023 – aktualne wyzwania dla rynku żywnościowego”, która odbędzie się w dniu 23 marca 2023 r. w godz. 10:00-14:00 na platformie ZOOM.
Partnerem merytorycznym konferencji jest Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR.
Koszt udziału dla prenumeratorów „Food-Lex” jedynie 150zł +VAT
Informacja na temat konferencji kliknij tutaj
Formularz rejestracyjny kliknij tutaj
Program:
- Wyzwania związane z wdrożeniem dyrektywy work-life balance
Marcin Stanecki, Dyrektor Departamentu Prawa Pracy Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej - Zmiany w zakresie prewencyjnych badań trzeźwości pracowników oraz na zawartość narkotyków
dr Magdalena Rycak, radca prawny w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR - Nowe zasady wprowadzania i stosowania pracy zdalnej
dr Artur Rycak, adwokat w Rycak Kancelaria Prawa Pracy i HR - Zmiany w umowach na czas określony i umowach na okres próbny
Anita Gwarek, Departament Prawny Głównego Inspektoratu Pracy - Zatrudnienie cudzoziemców
- r.pr. Magdalena Osińska, Dyrektor Działu Prawnego PFPŻ ZP
- Rola lidera w zmiennej rzeczywistości
- Andrzej Borczyk, HR Director, Członek Zarządu Grupa Żywiec S.A.
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla Zarządów, Działów Prawnych i HR.