Konferencja PFPŻ ZP pt.: Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców, 22.10.2024 r.
Stowarzyszenie KUPS objęło patronatem konferencję PFPŻ ZP pt.:. Dodatki do żywności i zanieczyszczenia – kwestie istotne dla przedsiębiorców, która odbędzie się w dniu 22 października 2024 r. w godzinach 10.00-15.00 w formule on-line na platformie ZOOM.
W PROGRAMIE:
- Stosowanie dodatków i aromatów w środkach spożywczych
Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB
- Metody analiz laboratoryjnych dodatków do żywności: przegląd wybranych technik badawczych
Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.
- Zarządzanie higienizacją w przemyśle spożywczym, dezynfekcja, czyszczenie linii produkcyjnych
Prelegent w trakcie potwierdzenia, Climbex (Grupa Impel)
- Wymagania prawne z zakresu zanieczyszczeń środków spożywczych
Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – PIB
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!
Zapisy i szczegóły na temat konferencji na stronie: www.pfpz.pl
Zapraszamy do udziału!
Kontakt:
Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa