Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Konferencja Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych,01.03.2018r., Warszawa

Konferencja Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych,01.03.2018r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję PFPŻ pt.”Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”, która odbędzie się w dniu 1 marca 2018r. w Hotelu Marriott w Warszawie.

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

W programie m.in.:

 

  • Odpowiedzialność za wady jakościowe w procesie produkcji żywności
  • Obniżanie zawartości akryloamidu w żywności w świetle nowych przepisów
  • Stosowanie substancji dodatkowych, aromatów i enzymów w produkcji żywności
  • HACCP w świetle aktualnych wymagań prawnych i wytycznych

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu

                                                     tel.: +48 22 830 70 55, email: