Konferencja Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych,01.03.2018r., Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję PFPŻ pt.”Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”, która odbędzie się w dniu 1 marca 2018r. w Hotelu Marriott w Warszawie.
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
W programie m.in.:
- Odpowiedzialność za wady jakościowe w procesie produkcji żywności
- Obniżanie zawartości akryloamidu w żywności w świetle nowych przepisów
- Stosowanie substancji dodatkowych, aromatów i enzymów w produkcji żywności
- HACCP w świetle aktualnych wymagań prawnych i wytycznych
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: