Konferencja „Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne”, 28.03.2019 r., Warszawa
W programie:
- Orzecznictwo z zakresu produkcji żywności
- Stosowanie dodatków do żywności i aromatów
- Praktyczne uwagi na temat wpływu procesów przetwarzania żywności na określenie zakresu badań laboratoryjnych w świetle aktualnych przepisów
- Wymagania dotyczące urządzeń mających kontakt z żywnością stosowanych w przemyśle spożywczym
- Zmiany legislacyjne w zakresie stosowania opakowań z tworzyw sztucznych – kwestie istotne dla producentów żywności
Organizatorzy gwarantują najlepszych wykładowców oraz najbardziej aktualne informacje dotyczące produkcji żywności w świetle aktualnych przepisów.
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!
Informacja na temat konferencji na stronie portalu: https://www.pfpz.pl/konferencja-pfpz-zp-produkcja-zywnosci-w-swietle-aktualnych-przepisow-28032019-r-15985
FORMULARZ REJESTRACYJNY dostępny na stronie: https://www.pfpz.pl/rejestracja/?lang_id=1&id_event=8&f_rodzaj=1
Więcej informacji udziela:
Monika Jonczak
Dyrektor Marketingu
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
kom. 604 143 104
tel.+48 22 830 70 55
tel./fax+48 22 830 70 56