Konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP pt.: Przekazywanie konsumentom informacji o produktach spożywczych na opakowaniach, 15.10.2019 r. Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronatem konferencję szkoleniową PFPŻ ZP pt.: „Przekazywanie konsumentom informacji o produktach spożywczych na opakowaniach”, która odbędzie się w dniu 15 października 2019 r. w Hotelu Marriott w Warszawie.
W programie:
- Podawanie informacji o pochodzeniu podstawowego składnika produkt.
- Ustawa dotycząca oznakowania wyrobów jako wolnych od GMO
- Podawanie dobrowolnych informacji o alergenach
- Nowa formuła jakości produktu dla konsumenta w dobie digitalizacji
- Nazwa produktu spożywczego w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa
Organizator gwarantuje najlepszych wykładowców oraz najbardziej aktualne informacje odnośnie przekazywania informacji o produktach spożywczych na opakowaniach
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!
Informacja na temat konferencji na stronie: https://www.pfpz.pl/konferencja-pfpz-zp-pt-przekazywanie-konsumentom-informacji-o-produktach-spozywczych-na-opakowaniach-15102019-r-16531
FORMULARZ REJESTRACYJNY dostępny na stronie: https://www.pfpz.pl/rejestracja/?lang_id=1&id_event=15&f_rodzaj=1
Więcej informacji udziela:
Monika Jonczak
Dyrektor Marketingu
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
kom. 604 143 104
tel.+48 22 830 70 55
tel./fax+48 22 830 70 56