Konferencja „Urzędowa kontrola żywności”, 14.11.2013r., Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Urzędowa kontrola żywności”, która odbędzie się w dniu 14 listopada 2013 roku w Hotelu Marriott w Warszawie.
Konferencja poświęcona będzie poniższym zagadnieniom:
· Urzędowa kontrola żywności zawierającej dodane witaminy i/lub składniki mineralne
· Podawanie do publicznej wiadomości danych przedsiębiorców/produktów w związku z zastrzeżeniami jakości lub bezpieczeństwa żywności
· Zanieczyszczenia mikrobiologiczne żywności
· Możliwości analityczne Laboratorium J.S. Hamilton Poland w świetle urzędowej kontroli produktów spożywczych
· Urzędowa kontrola żywności prowadzona przez Inspekcję Handlową
· Prawa i obowiązki kontrolowanego
WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt: Monika Jonczak, Dyrektor ds. Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: