Konferencja XVII Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, 4-5 marca 2025, Wrocław
Stowarzyszenie KUPS objęło patronatem konferencję XVII Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się w dniach 4-5 marca 2025 roku we Wrocławiu.
Organizatorem XVII Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym jest firma BMP, wydawca m.in. takiego czasopisma jak „Kierunek SPOŻYWCZY” oraz portalu: kierunekSPOŻYWCZY.pl.
Już 17. raz Organizatorzy zgromadzą ekspertów branży spożywczej, aby omówić kluczowe wyzwania i innowacje w zakresie bezawaryjnej produkcji, analityki predykcyjnej oraz transformacji cyfrowej. Wspólnie będą poruszać tematy takie jak: nowe technologie, predykcja i prewencja awarii, przemysł 4.0, automatyzacja czy rozwój pracowników. W programie konferencji znajdzie się również wiele referatów opierających się o konkretne rozwiązania, które realnie funkcjonują w zakładach produkcyjnych. To idealna okazja, by poznać najnowsze trendy i zainspirować się na przyszłość w UR. Dołącz do słuchaczy i odkryj, jak utrzymać ruch w fabryce przyszłości! Zapraszamy do udziału w konferencji!
Dla kogo?
Dla kadry inżynieryjno-technicznej rozlewni wód i soków, zakładów spirytusowych, browarów, mleczarni, zakładów mięsnych i przetwórstwa owocowo-warzywnego, firm proponujących nowoczesne urządzenia, technologie i rozwiązania systemowe, niezbędne do funkcjonowania nowoczesnych działów utrzymania ruchu.
W 2025 roku Gospodarzem Honorowym jest najbardziej zrównoważony środowiskowo, zaawansowany technologicznie i innowacyjny obiekt PepsiCo w Unii Europejskiej.
Pod linkiem: https://www.kierunekspozywczy.pl/konferencja,2307,106924.html znajdą Państwo program konferencji, zaś tutaj: https://www.kierunekspozywczy.pl/konferencja,2307,107207.html informacje o kosztach.