Konferencja „Znakowanie żywności w przemyśle spożywczym w świetle obowiązujących najnowszych przepisów”, 26.02.2015 r. , Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ ”Znakowanie żywności w przemyśle spożywczym w świetle obowiązujących najnowszych przepisów”, która odbędzie się w dniu 26 lutego 2015 roku w Hotelu Marriott w Warszawie.
10% zniżki przy rejestracji do 30 stycznia 2015 r.
25% zniżki dla prenumeratorów„Food-Lex”
W programie przewidziano:
- stosowanie Rozporządzenia nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności
- prace Komisji Europejskiej dotyczące ogólnego znakowania produktów spożywczych
- przekazywanie konsumentom informacji na temat żywności w świetle ustawy o prawach konsumenta
- wymagania z zakresu znakowania żywności
Najlepsi wykładowcy: Barbara Ratkovska – (Główny Inspektorat Sanitarny), Dorota Kozłowska – (Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców), Marcin Tomasik – (Kancelaria Tomasik Jaworski Sp. p.), Andrzej Kuciel – (TÜV Rheinland Polska Sp. z o.o.) oraz najbardziej aktualne informacje z zakresu znakowanie żywności.
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.
WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketing
tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: