Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Konferencja „Znakowanie żywności w przemyśle spożywczym w świetle obowiązujących najnowszych przepisów”, 26.02.2015 r. , Warszawa

Konferencja „Znakowanie żywności w przemyśle spożywczym w świetle obowiązujących najnowszych przepisów”, 26.02.2015 r. , Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ ”Znakowanie żywności w przemyśle spożywczym w świetle obowiązujących najnowszych przepisów”, która odbędzie się w dniu 26 lutego 2015 roku w Hotelu Marriott w Warszawie.

10% zniżki przy rejestracji do 30 stycznia 2015 r.

25% zniżki dla prenumeratorów„Food-Lex”

W programie przewidziano:

  • stosowanie Rozporządzenia nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności
  • prace Komisji Europejskiej dotyczące ogólnego znakowania produktów spożywczych
  • przekazywanie konsumentom informacji na temat żywności w świetle ustawy o prawach konsumenta
  • wymagania z zakresu znakowania żywności

Najlepsi wykładowcy: Barbara Ratkovska – (Główny Inspektorat Sanitarny), Dorota Kozłowska – (Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców), Marcin Tomasik – (Kancelaria Tomasik Jaworski Sp. p.), Andrzej Kuciel – (TÜV Rheinland Polska Sp. z o.o.) oraz najbardziej aktualne informacje z zakresu znakowanie żywności.

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketing

tel.: +48 22 830 70 55, e-mail:

Pliki do pobrania: