Branża
Konferencje, seminaria, szkolenia
Konferencja „Znakowanie – informacja dla konsumenta”, 9 października 2014 r. , Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „”Znakowanie – informacja dla konsumenta”, która odbędzie się w…
Warsztaty KUPS „Wartość odżywcza soków a odpowiedzialność producenta- zagadnienia praktyczne”, 23.10.2014 r. Warszawa
Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w warsztatach pt: „Wartość odżywcza soków a odpowiedzialność producenta- zagadnienia praktyczne”, które odbędą się dniu 23 października 2014r. o…
Konferencja” Bezpieczeństwo opakowań do żywności”, 26 czerwca 2014 r., Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Bezpieczeństwo opakowań do żywności”, która odbędzie się w dniu 26 czerwca…
Owoce, warzyw i soki jako naturalne źródło antyoksydantów i innych korzystnych składników w sporcie
Prelekcja nt. owoców, warzyw i soków jako naturalnych źródeł antyoksydantów i innych korzystnych składników w sporcie opracowana przez dr Agnieszkę Kozioł-Kozakowską i mgr Agatę Juruć…
Bezpłatne Warsztaty CSR – 28 maja 2014 r., Instytut Ogrodnictwa, Skierniewice
Zapraszamy na bezpłatne szkolenie z zakresu CSR skierowane do przedstawicieli przemysłu zagęszczonych soków jabłkowych w Polsce.
Znaczenie warzyw i owoców w prewencji chorób przewlekłych
Znaczenie warzyw i owoców w prewencji chorób przewlekłych zaprezentowane przez dr Lucynę Kozłowską podczas konferencji organizowanej przez Polskie Stowarzyszenie Dietetyków w dniach…
Poland Specialty Foods Expo, 11 czerwca 2014 r., Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem Poland Specialty Foods Expo, które odbędzie się w dniu 11 czerwca 2014 roku w Warszawie.
Warsztaty AIJN – Wymiana dobrych praktyk w zakresie odpowiedzialności społecznej (CSR) w sektorze soków owocowych – 16 maja 2014r. Kraków
Zapraszamy na Best Practice Exchange Workshop on Corporate Social Responsibility (CSR) w branży sokowniczej, które odbędą się w dniu 16 maja w Krakowie (Hotel Best Western Premier, następnego…
Warsztaty KUPS „Technologia oraz ocena jakości i autentyczności soków – wybrane zagadnienia” 02.04.2014r., Warszawa
Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w warsztatach dotyczących uporządkowania wiedzy technologicznej oraz wymagań legislacyjnych produkcji soków owocowych które odbędą się dniu 2 kwietnia…
- « Poprzednie
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 27
- Następne »