Branża
Konferencje, seminaria, szkolenia
Prozdrowotne składniki w owocach i sokach owocowych
Prozdrowotne składniki w owocach i sokach owocowych zostały zaprezentowane przez dr n. med. Beatę Piórecką podczas konferencji zorganizowanej przez Katedrę Dietetyki Małopolskiej Wyższej…
Juice Summit 2013 po raz pierwszy
W dniach 1-2 października 2013 roku po raz pierwszy odbyła się organizowana przez AIJN, przy współpracy z SGF, EQCS i IFU…
Konferencja “Urzędowa kontrola żywności”, 14.11.2013r., Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Urzędowa kontrola żywności”, która odbędzie się w dniu 14 listopada…
Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności, 16-17.10.2013r., Serock k/Warszawy
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności”, która…
Warsztaty KUPS “Nowe przepisy w zakresie opakowań i odpadów opakowaniowych”, 15.10.2013 r., Warszawa
W Polsce trwa modernizacja przepisów odpadowych, których celem jest dostosowanie polskich ustaw do prawodawstwa unijnego w zakresie odpadów oraz unormowanie gospodarki odpadami komunalnymi,…
Konferencja “Znakowanie produktów spożywczych”, 10.10.2013 r., Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Znakowanie produktów spożywczych”, która odbędzie się w dniu 10…
Promocja DSK w Senacie
W dniu 18 lipca 2013 roku w Senacie odbyła się konferencja „Etyka w produkcji i obrocie żywnością” organizowana…
Konferencja Juice Summit 2013, 1-2 października 2013 r., Bruksela
W dniach 1-2 października AIJN, w połączeniu z SGF International i EQCS zorganizują konferencję Juice…
Konferencja “Jakość i bezpieczeństwo żywności w kontekście aktualnych zagrożeń”, 23.04.2013r., Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez Biuro Promocji Jakości pt. “Jakość i bezpieczeństwo żywności w kontekście…
Bezpłatna konferencja “Optymalizacja zużycia energii i zarządzania środkami produkcji w branży spożywczej. Techniki i metody monitorowania przepływu energii” – 14.03.2013, Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez DQS Polska Sp. z o.o. pt. “Optymalizacja zużycia energii i zarządzania środkami…
- « Poprzednie
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- Następne »