Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > VII Akademia Foodlex – jakość i bezpieczeństwo żywności, 23-24.05.2018, Radziejowice k/Warszawy

VII Akademia Foodlex – jakość i bezpieczeństwo żywności, 23-24.05.2018, Radziejowice k/Warszawy

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronatem konferencję z cyklu „VII Akademia Foodlex – jakość i bezpieczeństwo żywności”, która odbędzie się w dniach 23-24 maja 2018 r. w Radziejowicach k/Warszawy.

Organizatorem konferencji jest Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców.

Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.

 

W programie m.in.:

 

ü  Dodatki

ü  Zanieczyszczenia

ü  Opakowania

ü  Zmiany przepisów

 

Jak zwykle gwarantujemy najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!

 

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu

                                                     tel.: +48 22 830 70 55, email: