VII Akademia Foodlex – jakość i bezpieczeństwo żywności, 23-24.05.2018, Radziejowice k/Warszawy
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronatem konferencję z cyklu „VII Akademia Foodlex – jakość i bezpieczeństwo żywności”, która odbędzie się w dniach 23-24 maja 2018 r. w Radziejowicach k/Warszawy.
Organizatorem konferencji jest Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców.
Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.
W programie m.in.:
ü Dodatki
ü Zanieczyszczenia
ü Opakowania
ü Zmiany przepisów
Jak zwykle gwarantujemy najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: