„VIII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”, 22-23 maja 2019 r., Chlewiska k. Radomia
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.
W programie m.in.:
- dodatki
- zanieczyszczenia
- opakowania
- zmiany przepisów
Jak zwykle gwarantujemy najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingutel.: +48 22 830 70 55,
email: m.jonczak@pfpz.p