Webinarium PFPŻ ZP „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, które odbędzie się w dniach 17-18 czerwca 2020 r. na platformie ZOOM
Stowarzyszenie KUPS objęło patronatem webinarium Polskiej Federacji Producentów Żywności pt.: „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, które odbędzie się w dniach 17-18 czerwca 2020 r. na platformie ZOOM.
W programie:
- Substancje pomagające w przetwarzaniu
- Nowe składniki żywności – zasady stosowania
- Izomery trans w środkach spożywczych
- Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie www.pfpz.pl
Zapraszamy do udziału w Webinarium!
Liczba miejsc ograniczona!
Więcej informacji udziela:
Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu
e-mail:
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa