Webinarium PFPŻ ZP pt.: Znakowanie produktów spożywczych w świetle wymagań prawnych, 23-24 września 2020 r.
W programie:
· Dobrowolne znakowanie produktów spożywczych na gruncie rozporządzenia 1169/2011
· Limity tolerancji składników odżywczych deklarowanych na etykiecie
· Nazwa produktu spożywczego. Czy zawsze jest podana w sposób prawidłowy
· Obecne i przewidywane wymogi prawne podawania informacji środowiskowych na opakowaniach
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji oraz program wydarzenia na stronie www.pfpz.pl
Zapraszamy do udziału w Webinarium!
Liczba miejsc ograniczona!
Kontakt:
Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu
e-mail:
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
M: +48 604 143 104