Branża Branża > Informacje dla branży > Publikacje > Strona 2 Publikacje Raport Rynkowy – Owoce, Warzywa, Soki – luty 2022 31.03.2022 więcej Raport Rynkowy – Owoce, Warzywa, Soki – GRUDZIEŃ 2021 31.01.2022 więcej Raport Rynkowy – Owoce, Warzywa, Soki – październik 2021 08.10.2021 więcej Raport Rynkowy – Owoce, Warzywa, Soki – sierpień 2021 01.08.2021 więcej Raport Rynkowy – Owoce, Warzywa, Soki – czerwiec 2021 12.07.2021 więcej Raport Rynkowy – Owoce, Warzywa, Soki – kwiecień 2021 04.05.2021 więcej Poradnik dla przedsiębiorcy – Zasady współpracy z Wielką Brytanią od 1 stycznia 2021 roku 19.11.2020 więcej Wytyczne dla producentów owoców i warzyw, pośredników i ich przetwórców w związku z koronawirusem 27.05.2020 więcej Sprawozdanie IJHARS za 2019 23.04.2020 więcej Brexit – Guidance: Prepare your food and drink business for 1 January 2021. What you need to prepare your food and drink business for 1 January 2021 06.03.2020 więcej « Poprzednie 1 2 3 4 5 Następne » Informacje dla branży Newsy prasowe Publikacje Konferencje, seminaria, szkolenia Stanowiska Walne ZgromadzeniaLegislacja Krajowe akty prawne Unijne akty prawne Wytyczne Komisji Europejskiej Kodeks Praktyki AIJN Przewodnik dobrej praktykiGrupy roboczeDSKSKNFCStrefa członków Dane rynkowe Monitorowanie rynku Prognozowanie zbiorów Dane z Global Trade Information Services, Inc Rynek rolny Rynek owoców i warzyw Wytyczne i przewodniki Przewodniki i zalecenia AIJN Wytyczne AIJN dot. soków i nektarów warzywnych Rekomendacje AIJN Przewodnik ACB Przewodnik QUALI JUICE
Poradnik dla przedsiębiorcy – Zasady współpracy z Wielką Brytanią od 1 stycznia 2021 roku 19.11.2020 więcej
Wytyczne dla producentów owoców i warzyw, pośredników i ich przetwórców w związku z koronawirusem 27.05.2020 więcej
Brexit – Guidance: Prepare your food and drink business for 1 January 2021. What you need to prepare your food and drink business for 1 January 2021 06.03.2020 więcej