Branża Branża > Informacje dla branży > Publikacje > Strona 3 Publikacje Poradnik dla przedsiębiorcy – Zasady współpracy z Wielką Brytanią od 1 stycznia 2021 roku 19.11.2020 więcej Wytyczne dla producentów owoców i warzyw, pośredników i ich przetwórców w związku z koronawirusem 27.05.2020 więcej Sprawozdanie IJHARS za 2019 23.04.2020 więcej Brexit – Guidance: Prepare your food and drink business for 1 January 2021. What you need to prepare your food and drink business for 1 January 2021 06.03.2020 więcej Raport o stanie rolnictwa ekologicznego w Polsce w latach 2017 – 2018 10.12.2019 więcej Raport rynkowy AIJN 2018 12.09.2019 więcej Wytyczne II Komisji Europejskiej do 1169/2011 09.07.2018 więcej Normy żywienia 2017 08.01.2018 więcej Przewodnik Komisji Europejskiej dotyczącego znakowania alergenów 25.07.2017 więcej Raport Rynkowy AIJN 2017 28.06.2017 więcej « Poprzednie 1 2 3 4 5 6 Następne » Informacje dla branży Newsy prasowe Publikacje Konferencje, seminaria, szkolenia Stanowiska Walne ZgromadzeniaLegislacja Krajowe akty prawne Unijne akty prawne Wytyczne Komisji Europejskiej Kodeks Praktyki AIJN Przewodnik dobrej praktykiGrupy roboczeDSKSKNFCStrefa członków Dane rynkowe Monitorowanie rynku Prognozowanie zbiorów Dane z Global Trade Information Services, Inc Rynek rolny Rynek owoców i warzyw Wytyczne i przewodniki Przewodniki i zalecenia AIJN Wytyczne AIJN dot. soków i nektarów warzywnych Rekomendacje AIJN Przewodnik ACB Przewodnik QUALI JUICE
Poradnik dla przedsiębiorcy – Zasady współpracy z Wielką Brytanią od 1 stycznia 2021 roku 19.11.2020 więcej
Wytyczne dla producentów owoców i warzyw, pośredników i ich przetwórców w związku z koronawirusem 27.05.2020 więcej
Brexit – Guidance: Prepare your food and drink business for 1 January 2021. What you need to prepare your food and drink business for 1 January 2021 06.03.2020 więcej