Konferencja" Bezpieczeństwo opakowań do żywności", 26 czerwca 2014 r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Bezpieczeństwo opakowań do żywności”, która odbędzie się w dniu 26 czerwca 2014 roku w Hotelu Marriott w Warszawie.

Tradycyjnie dla osób zatrudnionych w firmach i organizacjach członkowskich PFPŻ ZP oraz prenumeratorów Food-Lex przewidzieliśmy zniżki: 

 

·         Koszt udziału dla pracowników firmy lub organizacji członkowskiej PFPŻ ZP to jedynie 315 zł PLN

·         Koszt udziału dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex” to jedynie 472,50 PLN

 Ceny netto wynikają z typu uczestnictwa – przy zgłoszeniu do 6 czerwca  2014 r.

 

Konferencja poświęcona będzie następującym zagadnieniom:

  • Prace legislacyjne w zakresie bezpieczeństwa opakowań żywności
  • Praktyczne podejście do realizacji wymagań w zakresie dokumentacji dla materiałów i  wyrobów z tworzyw sztucznych przeznaczonych do kontaktu z żywnością
  • Badania laboratoryjne i dokumentacja niezbędna dla materiałów i wyrobów z papieru i tektury oraz wyrobów z metali i stopów
  • Kary za stosowanie w przemyśle spożywczym lub wprowadzanie do obrotu opakowań niezgodnych z wymaganiami prawnymi

Gwarantujemy najlepszych wykładowców oraz najbardziej aktualne informacje dotyczące bezpieczeństwa opakowań do żywności.

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla specjalistów, kierowników i pracowników działów kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności, technologów, firm opakowaniowych.

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketing

tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: m.jonczak@pfpz.pl