Branża Branża > Informacje dla branży > Publikacje Publikacje Raport Rynkowy -KUPS Owoce Warzywa Soki – listopad 2023 30.11.2023 więcej Raport rynkowy KUPS – Owoce, Warzywa, Soki – sierpień 2023 25.08.2023 więcej „Ogólne zasady higieny żywności” z rozdziałem obejmującym system HACCP 20.07.2023 więcej Raport rynkowy KUPS – Owoce, Warzywa, Soki – Czerwiec 2023 30.06.2023 więcej Badanie Konsumenckie dot. wiedzy o sokach 2023 16.03.2023 więcej Raport rynkowy KUPS – Owoce, Warzywa, Soki – Listopad 2022 30.11.2022 więcej Raport rynkowy KUPS – Owoce, Warzywa, Soki – Wrzesień 2022 26.09.2022 więcej Raport rynkowy KUPS – Owoce, Warzywa, Soki – Lipiec 2022 28.07.2022 więcej Stowarzyszenie KUPS propaguje wymagania i charakterystykę sadów i jabłek sokowych 20.04.2022 więcej Raport Rynkowy – Owoce, Warzywa, Soki – luty 2022 31.03.2022 więcej 1 2 3 … 5 Następne » Informacje dla branży Newsy prasowe Publikacje Konferencje, seminaria, szkolenia Stanowiska Walne ZgromadzeniaLegislacja Krajowe akty prawne Unijne akty prawne Wytyczne Komisji Europejskiej Kodeks Praktyki AIJN Przewodnik dobrej praktykiGrupy roboczeDSKSKNFCStrefa członków Dane rynkowe Monitorowanie rynku Prognozowanie zbiorów Dane z Global Trade Information Services, Inc Rynek rolny Rynek owoców i warzyw Wytyczne i przewodniki Przewodniki i zalecenia AIJN Wytyczne AIJN dot. soków i nektarów warzywnych Rekomendacje AIJN Przewodnik ACB Przewodnik QUALI JUICE