Przejdź do treści

XXIII Międzynarodowe Sympozjum KUPS 18-20.05.2022

Kups Logo Naglowek
Zaloguj
  • O nas
    O nas

    Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) to organizacja non profit zrzeszająca oraz integrująca 43 producentów soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw, producentów zagęszczonych soków i przecierów, dostawców technologii, maszyn i urządzeń oraz instytucji wspierających branżę.

    • Misja
    • Cele
    • Struktura
    • Członkowie
      • Lista członków
      • O naszych członkach
    • Historia
    • Współpraca krajowa i międzynarodowa
    • Statut KUPS
    • Kodeks Etycznego Postępowania Stowarzyszenia KUPS
    • Projekty
  • Aktualności
    • Branża
    • Konsumenci
    • Projekty
  • Baza wiedzy
    Baza wiedzy

    Zachęcamy do zapoznania się z informacjami nt. właściwości odżywczych i zdrowotnych soków, smoothie, musów, nektarów i napojów z owoców i warzyw oraz  faktami i mitami nt. produktów sokowniczych. Materiały zostały przygotowane przy współpracy z niezależnymi ekspertami z  ośrodków akademickich i instytucji badawczo - naukowych. Zachęcamy również do zapoznania się z doniesieniami naukowymi.

    • Baza wiedzy o sokach
      • Wartości odżywcze i zdrowotne soków
      • Sok, nektar, napój
      • Jakość soków DSK
      • Etykieta prawdę Ci powie
    • Fakty i mity
      • Fakty i mity: Soki i nektary owoce i warzywne
      • Fakty i mity: Syrop glukozowo-fruktozowy
    • Doniesienia naukowe
    • Materiały do pobrania
      • Foldery i broszury
      • Logotyp KUPS
  • Branża
    Branża

    Stowarzyszenie KUPS współpracuje z instytucjami rządowymi, szczególnie z Ministerstwem Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Ministerstwem Finansów czy Ministerstwem Zdrowia oraz agencjami rządowymi w zakresie inicjatyw i konsultowania aktów legislacyjnych.

    • Informacje dla branży
      • Newsy prasowe
      • Publikacje
      • Konferencje, seminaria, szkolenia
      • Stanowiska
      • Walne Zgromadzenia
    • Legislacja
      • Krajowe akty prawne
      • Unijne akty prawne
      • Wytyczne Komisji Europejskiej
      • Kodeks Praktyki AIJN
      • Przewodnik dobrej praktyki
    • Grupy robocze
    • DSK
    • SK
    • NFC
    • Strefa członków
      • Dane rynkowe
        • Monitorowanie rynku
        • Prognozowanie zbiorów
        • Dane z Global Trade Information Services, Inc
        • Rynek rolny
        • Rynek owoców i warzyw
      • Wytyczne i przewodniki
        • Przewodniki i zalecenia AIJN
        • Wytyczne AIJN dot. soków i nektarów warzywnych
        • Rekomendacje AIJN
        • Przewodnik ACB
        • Przewodnik QUALI JUICE
  • Kontakt
Kups Logo Naglowek
  • O nas
    • Misja
    • Cele
    • Struktura
    • Członkowie
      • Lista członków
      • O naszych członkach
    • Historia
    • Współpraca krajowa i międzynarodowa
    • Statut KUPS
    • Kodeks Etycznego Postępowania Stowarzyszenia KUPS
    • Projekty
  • Aktualności
    • Branża
    • Konsumenci
    • Projekty
  • Baza wiedzy
    • Baza wiedzy o sokach
      • Wartości odżywcze i zdrowotne soków
      • Sok, nektar, napój
      • Jakość soków DSK
      • Etykieta prawdę Ci powie
    • Doniesienia naukowe
    • Fakty i mity
      • Fakty i mity: Syrop glukozowo-fruktozowy
      • Fakty i mity: soki i nektary owoce i warzywne
    • Materiały do pobrania
  • Branża
    • Informacje dla branży
      • Newsy prasowe
      • Publikacje
      • Konferencje, seminaria, szkolenia
      • Stanowiska
      • Walne Zgromadzenia
    • Legislacja
      • Krajowe akty prawne
      • Unijne akty prawne
      • Wytyczne Komisji Europejskiej
      • Kodeks Praktyki AIJN
      • Przewodnik dobrej praktyki
    • Grupy robocze
    • DSK
    • SK
    • Sekcja Producentów Soków Bezpośrednich (NFC)
    • Strefa członków
  • Kontakt
Zaloguj
Newsletter

Witaj,
Miło nam Cię poznać!

Zapisz się na nasz newsletter, aby co miesiąc otrzymywać podsumowanie opublikowanych w naszych serwisie artykułów.

Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą (albo katalog na spam) i potwierdź swoją subskrypcję.

Branża

Branża > Strefa członków > Dane rynkowe > Prognozowanie zbiorów

Prognozowanie zbiorów

PROGNOZOWANIE 2021

29.04.2021
więcej

PROGNOZOWANIE 2020

30.04.2020
więcej

PROGNOZOWANIE 2019

30.04.2019
więcej

PROGNOZOWANIE 2018

27.04.2018
więcej

PROGNOZOWANIE 2017

05.05.2017
więcej

PROGNOZOWANIE 2016

25.04.2016
więcej

PROGNOZOWANIE 2015

01.06.2015
więcej

PROGNOZOWANIE 2014

07.05.2014
więcej

PROGNOZOWANIE 2013

03.06.2013
więcej

PROGNOZOWANIE 2012

01.06.2012
więcej

PROGNOZOWANIE 2006

09.09.2011
więcej

PROGNOZOWANIE 2011

09.09.2011
więcej

PROGNOZOWANIE 2010

09.09.2011
więcej

PROGNOZOWANIE 2009

09.09.2011
więcej

PROGNOZOWANIE 2008

09.09.2011
więcej

PROGNOZOWANIE 2007

09.09.2011
więcej
  • Informacje dla branży
    • Newsy prasowe
    • Publikacje
    • Konferencje, seminaria, szkolenia
    • Stanowiska
    • Walne Zgromadzenia
  • Legislacja
    • Krajowe akty prawne
    • Unijne akty prawne
    • Wytyczne Komisji Europejskiej
    • Kodeks Praktyki AIJN
    • Przewodnik dobrej praktyki
  • Grupy robocze
  • DSK
  • SK
  • NFC
  • Strefa członków
    • Dane rynkowe
      • Monitorowanie rynku
      • Prognozowanie zbiorów
      • Dane z Global Trade Information Services, Inc
      • Rynek rolny
      • Rynek owoców i warzyw
    • Wytyczne i przewodniki
      • Przewodniki i zalecenia AIJN
      • Wytyczne AIJN dot. soków i nektarów warzywnych
      • Rekomendacje AIJN
      • Przewodnik ACB
      • Przewodnik QUALI JUICE
Kups Logo Stopka

ul. Rakowiecka 36 lok. 340
02-532 Warszawa

+48 22 606 38 63

Newsletter

Witaj,
Miło nam Cię poznać!

Zapisz się na nasz newsletter, aby co miesiąc otrzymywać podsumowanie opublikowanych w naszych serwisie artykułów.

Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą (albo katalog na spam) i potwierdź swoją subskrypcję.

  • O nas
  • Aktualności
  • Baza wiedzy
  • Branża
  • Kontakt
Zaloguj
Newsletter

Witaj,
Miło nam Cię poznać!

Zapisz się na nasz newsletter, aby co miesiąc otrzymywać podsumowanie opublikowanych w naszych serwisie artykułów.

Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą (albo katalog na spam) i potwierdź swoją subskrypcję.

Polityka prywatności

Sfinansowano ze środków Funduszu Promocji Owoców i Warzyw

2011-2022 © KUPS Wszystkie prawa zastrzeżone

Stworzone z    przez 
  • O nas
  • Aktualności
  • Baza wiedzy
  • Branża
  • Kontakt