Branża Branża > Strefa członków > Wytyczne i przewodniki > Przewodniki i zalecenia AIJN Przewodniki i zalecenia AIJN Kodeks Postępowania w Biznesie (Code of Business Conduct) 16.10.2015 więcej Wytyczne AIJN dot. standardowych wartości odżywczych dla soków owocowych 13.01.2014 więcej Wytyczne AIJN dt. odtworzenia aromatu w sokach owocowych i innych produktach zgodnie z Dyrektywą sokową 112/12/WE 13.01.2014 więcej Przewodnik dla laboratoriów 18.02.2013 więcej Przewodnik GHP dla przemysłu sokowniczego 18.02.2013 więcej Przewodnik AIJN do interpretacji Rozporządzenia Rady 2001/112/EC 08.09.2011 więcej AIJN HYGIENE CODE 08.09.2011 więcej Pozostałości Pestycydów 08.09.2011 więcej Przewodnik AIJN do możliwości identyfikalności soków owocowych i podobnych produktów przetwórstwa owocowego 08.09.2011 więcej Przewodnik AIJN do odtwarzania aromatów w sokach owocowych zgodnie z Dyrektywą 2001/112 08.09.2011 więcej 1 2 Następne » Informacje dla branży Newsy prasowe Publikacje Konferencje, seminaria, szkolenia Stanowiska Walne ZgromadzeniaLegislacja Krajowe akty prawne Unijne akty prawne Wytyczne Komisji Europejskiej Kodeks Praktyki AIJN Przewodnik dobrej praktykiGrupy roboczeDSKSKNFCStrefa członków Dane rynkowe Monitorowanie rynku Prognozowanie zbiorów Dane z Global Trade Information Services, Inc Rynek rolny Rynek owoców i warzyw Wytyczne i przewodniki Przewodniki i zalecenia AIJN Wytyczne AIJN dot. soków i nektarów warzywnych Rekomendacje AIJN Przewodnik ACB Przewodnik QUALI JUICE
Wytyczne AIJN dt. odtworzenia aromatu w sokach owocowych i innych produktach zgodnie z Dyrektywą sokową 112/12/WE 13.01.2014 więcej
Przewodnik AIJN do możliwości identyfikalności soków owocowych i podobnych produktów przetwórstwa owocowego 08.09.2011 więcej
Przewodnik AIJN do odtwarzania aromatów w sokach owocowych zgodnie z Dyrektywą 2001/112 08.09.2011 więcej