Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > X Kongres Bezpieczeństwa Żywności, 19 października 2023r., Warszawa

X Kongres Bezpieczeństwa Żywności, 19 października 2023r., Warszawa

Stowarzyszenie KUPS zostało partnerem Kongresu Bezpieczeństwa Żywności, który odbędzie się w dniu 19 października br. w hotelu Arche al. Krakowska 237 w Warszawie.

Zapraszamy na X Jubileuszową edycję Kongresu Bezpieczeństwa Żywności! Wyjątkowe wydarzenie integrujące sektor żywnościowy oraz przedsiębiorstwa z otoczenia branży. Organizatorem Kongresu jest International Featured Standards (IFS), instytucja odpowiedzialna za powszechnie uznawaną na świecie certyfikację zapewnienia jakości i bezpieczeństwa produktów oraz PPH Ewa BIS Sp. z o.o. , firma której działalnością jest eksport produktów z Polski do 75 krajów świata. Uczestnikami wydarzenia są producenci żywności, dostawcy surowców, opakowań, maszyn i urządzeń, jednostki certyfikujące oraz przedstawiciele usług w przemyśle żywnościowym. Wyspecjalizowane prelekcje, ciekawe panele dyskusyjne oraz możliwość wymiany doświadczeń pomiędzy ekspertami branży żywnościowej to zasadnicze elementy Kongresu Bezpieczeństwa Żywności. Ponadto wydarzenie jest doskonałą okazją do nawiązywania kontaktów biznesowych. Kongres Bezpieczeństwa Żywności odbywa się w połączeniu z Kongresem Logistycznym (Rejestracja) i Kongresem Produkcji Podstawowej (Rejestracja) – w tym samym dniu, w tym samym miejscu. Dzięki temu uczestnicy Kongresu mają możliwość uczestniczenia we wszystkich wydarzeniach.

Zarejestruj się już dziś! UDZIAŁ W KONGRESIE BEZPŁATNY.
Zarejestruj się
Szczegółowe informacje dotyczące Kongresu Bezpieczeństwa Żywności są dostępne
www.foodcongress.org Zapraszamy również do bezpośredniego kontaktu! Koordynatorem wydarzenia jest Aleksandra Tokarz
tel.: +48 722 222 928, email: Do usłyszenia i do zobaczenia,
Organizatorzy