XIII Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, 26-27 maja 2022, Zegrze
Stowarzyszenie KUPS objęło patronatem XIII Konferencję Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, organizowaną przez Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno – Spożywczego – PIB, która odbędzie się w dniach 26-27 maja 2022 w Hotelu 500 nad Jeziorem Zegrzyńskim.
Tematyka Konferencji:
- projektowanie nowych produktów, procesów i opakowań,
- innowacje w przetwórstwie i przechowalnictwie,
- owoce, warzywa i grzyby jako surowce prozdrowotne,
- metody analityczne oraz skład surowców i przetworów,
- zapewnienie bezpieczeństwa owoców, warzyw i grzybów oraz ich przetworów,
- zanieczyszczenia surowców i produktów owocowo-warzywnych i grzybów,
- aspekty środowiskowe w produkcji przetworów owocowo-warzywnych.
Więcej informacji znajdą Państwo w komunikacie I oraz na stronie: https://oiw.ibprs.pl