Aktualności BranżaKonsumenciProjekty Projekty Projekty 5 porcji warzyw, owoców lub sok. Startuje VI edycja popularnego programu edukacyjno-informacyjnego. 31.03.2017 Projekty Projekty 5 porcji warzyw, owoców lub soku. Startuje VI edycja popularnego programu edukacyjno-informacyjnego. 31.03.2017 Projekty Projekty Jak zadbać o swój organizm w czasie jesienno-zimowego spadku odporności? 24.09.2016 Projekty Projekty Spożywanie jabłek oraz produktów z nich powstałych, w tym 100% soków jabłkowych, może pomóc redukować zagrożenie otyłością u dzieci 11.09.2016 Projekty Projekty Przestrzeganie zasad zdrowego odżywiania w czasie roku szkolnego, w dni pełne licznych zajęć? To łatwiejsze niż myślisz! 04.09.2016 Projekty Projekty Różnorodność i równowaga – podstawy zdrowego odżywiania wg dr Katarzyny Stoś, prof. nadzw. Instytutu Żywości i Żywienia 22.08.2016 Projekty Projekty Sok owocowy = Sok 100% 22.08.2016 Projekty Projekty Jak sprawić, by nasze dzieci nabrały prawidłowych nawyków żywieniowych? 22.07.2016 Projekty Projekty Jak zadbać o zdrową dietę w czasie upałów, gdy mamy zmniejszony apetyt? 21.07.2016 Projekty Projekty Prawidłowe odżywianie w podróży i w czasie wakacji 11.07.2016 Projekty Projekty Ogłaszamy wyniki konkursu: “Jak najlepiej uczcić Światowy Dzień Soku? – Oczywiście szklanką soku do śniadania!” 01.07.2016 Projekty Projekty Rola warzyw i owoców w zwalczaniu negatywnych skutków stresu oksydacyjnego 29.06.2016 « Poprzednie 1 … 7 8 9 10 11 … 13 Następne »