Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronat nad konferencją organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców pt. „Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności” w 18-20 kwietnia 2012 roku w hotelu Pan Tadeusz w Serocku.
Konferencja poświęcona będzie następującym zagadnieniom:
- Wymagania higieniczne w produkcji i obrocie żywnością
- Ustawa o przeciwdziałaniu nieuczciwym praktykom rynkowym
- Zmiany przepisów o dodatkach do żywności
- Ochrona prawna przedsiębiorców przed nieuczciwymi praktykami reklamacyjnymi
- Metale ciężkie i zanieczyszczenia procesowe żywności
WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt: Monika Jonczak, Dyrektor ds. Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: