Akademia Sokowa V pt. „Produkty sokownicze – technologia, rynek, żywienie, zdrowie”, 29.11.2018, Łódź
Uprzejmie informujemy, że po raz piąty organizujemy wspólnie z jednostkami naukowymi konferencję z cyklu „Akademia Sokowa”.
W roku bieżącym organizatorami Akademii Sokowej obok Stowarzyszenia Krajowa Unia Producentów Soków jest Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej oraz Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.
Serdecznie zapraszamy do udziału w Akademii Sokowej V pt. „Produkty sokownicze – technologia, rynek, żywienie, zdrowie”, odbędzie się w Auli S-8 (Budynek A3) na Politechnice Łódzkiej, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności w Łodzi w dniu 29 listopada 2018 r.
Udział w konferencji jest darmowy, przy czym organizatorzy nie zwracają kosztów dojazdu. Obowiązuje wcześniejsza rejestracja.
Wszelkie informacje wraz z programem oraz formularz rejestracyjny on-line można znaleźć na stronach:
http://akademiasokowa.p.lodz.pl/
Celem każdej konferencji z cyklu „Akademia Sokowa” jest popularyzacja wiedzy na temat technologii i produkcji krajowych soków owocowych, warzywnych oraz innych produktów sokowniczych.
Jako prelegenci wezmą udział zarówno technolodzy i analitycy, jak również żywieniowcy i dietetycy, którzy przedstawią interesujące prezentacje.
Serdecznie zapraszamy do udziału w konferencji.