Akademia Sokowa VI pt. „Produkty sokownicze – od roślin po korzyści zdrowotne”, 21.11.2019, Gdańsk
Uprzejmie informujemy, że po raz szósty organizujemy wspólnie z jednostkami naukowymi konferencję z cyklu „Akademia Sokowa”.
W roku bieżącym organizatorami Akademii Sokowej obok Stowarzyszenia Krajowa Unia Producentów Soków jest Politechnika Gdańska Wydział Chemiczny oraz Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Serdecznie zapraszamy do udziału w Akademii Sokowej pt. „Produkty sokownicze – od roślin po korzyści zdrowotne”, która odbędzie się w Audytorium 1.4 w Budynku Chemii C Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej w dniu 21 listopada 2019 r.
Udział w konferencji jest darmowy, przy czym organizatorzy nie zwracają kosztów dojazdu. Obowiązuje wcześniejsza rejestracja.
Wszelkie informacje wraz z programem oraz formularz rejestracyjny on-line można znaleźć na stronach:
https://chem.pg.edu.pl/akademia-sokowa/
Celem każdej konferencji z cyklu „Akademia Sokowa” jest popularyzacja wiedzy na temat technologii i produkcji krajowych soków owocowych, warzywnych oraz innych produktów sokowniczych.
Jako prelegenci wezmą udział zarówno technolodzy i analitycy, jak również żywieniowcy i dietetycy, którzy przedstawią interesujące prezentacje.
Serdecznie zapraszamy do udziału w konferencji.