eFORUM FoodFakty – Najważniejsze zmiany w prawie żywnościowym i opakowaniowym w 2022 i I kw. 2023 – 20-21.04.2023
Stowarzyszenie KUPS zostało partnerem wspierającym eFORUM FoodFakty – Najważniejsze zmiany w prawie żywnościowym i opakowaniowym w 2022 i I kw. 2023, wydarzenie odbędzie się on-line w dniach 20 i 21 kwietnia br.
Projekt eFORUM FoodFakty – Najważniejsze zmiany w prawie żywnościowym i opakowaniowym w 2022 i I kw. 2023 realizowany jest wspólnie z gronem najlepszych ekspertów z kancelarii i firm konsultingowych. Podejście do formuły online zdobyło niekwestionowane uznanie uczestników poprzednich edycji.
Koncept szkolenia oparty jest na koncentracji na poszczególnych kluczowych elementach danego przypadku/regulacji, dlatego 20 min na pojedynczy temat wystarczy do rozwiania najważniejszych wątpliwości.
To nie jest szkolenie wstępne z przepisów prawnych, to unikalna formuła dla specjalistów w obszarze zgodności produktów, ale również formuła dla każdego managera w organizacji, który nie zajmuje się bezpośrednio obszarem prawnym, ale chciałby się zapoznać z kluczowymi wyzwaniami ostatnich kilkunastu miesięcy.
Jednym z kluczowych elementów są sesje Q&A, które dają obu stronom na dodatkowe wyjaśnienia.
W sumie:
- 2 dni
- 4 sesje wykładów
- 4 sesje Q&A
- 17 ekspertów
- 23 referaty, z czego każdy jest dedykowanym konkretnemu case study
Serdecznie zapraszamy!
Linki do rejestracji: