Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Konferencja „Dodatki do żywności”, 12 marca 2014 r., Warszawa

Konferencja „Dodatki do żywności”, 12 marca 2014 r., Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS) objęło patronatem konferencję organizowaną przez PFPŻ „Dodatki do żywności”, która odbędzie się w dniu 12 marca 2014 roku w Hotelu Marriott w Warszawie.

25% rabatu dla prenumeratorów kwartalnika „Food–Lex”

10 %zniżki przy rejestracji do 31.01.2014 r.

W programie między innymi:

  • Wytyczne Komisji Europejskiej dotyczące dodatków do żywności                
  • Substancje słodzące w żywności
  • Aromaty dymu wędzarniczego
  • Dodatki do żywności w XXI wieku
  • Wybrane dodatki do żywności – metody analiz oraz interpretacja wyników    
  • Prace Komisji Europejskiej dotyczące dodatków do żywności
  • Zagrożenia prawne i medialne związane ze stosowaniem dodatków do żywności

Gwarantujemy najlepszych wykładowców min.: Joanna Gajda – Wyrębek (Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny), Krzysztof Krygier (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie), Marcin Tomasik (kancelaria Tomasik&Jaworski.) oraz najbardziej aktualne informację odnośnie stosowania dodatków do żywności.

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt:

Monika Jonczak, Dyrektor Marketing

tel.: +48 22 830 70 55, e-mail:

Pliki do pobrania: