Konferencja „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce” 22.02.2012r. Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronat nad konferencją organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców pt. „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce”, która odbędzie się w dniu 22 lutego 2012r. w Hotelu Marriott w Warszawie.
Organizatorzy udzielają:
10% rabatu dla członków KUPS –u przy rejestracji do 30 stycznia 2012 r.
oraz
20% rabatu przy rejestracji do 30 stycznia 2012 r.
Konferencja poświęcona będzie następującym zagadnieniom:
- Rola obowiązkowych i dobrowolnych systemów zarządzania w zapewnieniu prawnych i handlowych wymagań z zakresu bezpieczeństwa i jakości żywności
- Alergeny żywnościowe jako wyzwanie dla zakładowego systemu zapewnienia jakości
- Prawne aspekty stosowania ustawy o towarach paczkowanych
- Urzędowa kontrola sanitarna produktów importowanych – wymagania prawne
- Rola Inspekcji Handlowej w zapewnieniu jakości towarów w obrocie detalicznym
WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt: Monika Jonczak, Dyrektor ds. Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, e-mail: