Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > Konferencja „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce” 22.02.2012r. Warszawa

Konferencja „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce” 22.02.2012r. Warszawa

Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronat nad konferencją organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców pt. „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce”, która odbędzie się w dniu 22 lutego 2012r. w Hotelu Marriott w Warszawie.

Organizatorzy udzielają:

10% rabatu dla członków KUPS –u przy rejestracji do 30 stycznia 2012 r.

oraz

20% rabatu przy rejestracji do 30 stycznia 2012 r.

 

Konferencja poświęcona będzie następującym zagadnieniom: 

  • Rola obowiązkowych i dobrowolnych systemów zarządzania w zapewnieniu prawnych i handlowych wymagań z zakresu bezpieczeństwa i jakości żywności
  • Alergeny żywnościowe jako wyzwanie dla zakładowego systemu zapewnienia jakości
  • Prawne aspekty stosowania ustawy o towarach paczkowanych                                      
  • Urzędowa kontrola sanitarna produktów importowanych – wymagania prawne
  • Rola Inspekcji Handlowej w zapewnieniu jakości towarów w obrocie detalicznym

 

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE: www.pfpz.pl

W przypadku pytań proszę o kontakt: Monika Jonczak, Dyrektor ds. Marketingu

                                                     tel.: +48 22 830 70 55, e-mail:

 

Pliki do pobrania: