Konferencja online PFPŻ ZP pt.: Produkcja i dystrybucja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców, 16.11.2023 r.
Stowarzyszenie KUPS objęło patronatem konferencję online pt.: „Produkcja i dystrybucja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców”, która odbędzie się w dniu 16 listopada 2023 r. w godzinach 10.00-15.00 w formule on-line na platformie ZOOM.
Koszt udziału dla prenumeratorów „Food-Lex” jedynie 200zł +VAT
Informacja na temat konferencji kliknij tutaj
Formularz rejestracyjny kliknij tutaj
Program:
- Aktualizacja informacji na temat prac legislacyjnych z zakresu zanieczyszczeń żywności
Andrzej Starski, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy
- Wymagania mikrobiologiczne pod kątem praktycznym w produkcji żywności
Romualda Dolińska, Silliker Polska Sp. z o.o.
- Tabliczka mnożenia korzyści – od standardowej usługi do kompleksowego wsparcia branży spożywczej
Zbigniew Florczuk, Climbex (Grupa Impel), Katarzyna Jerzak, Grupa Impel
- Specyfikacje i znakowanie dodatków do żywności – kwestie wymagające uwagi ze strony przedsiębiorców stosujących dodatki w swoich wyrobach
Joanna Gajda-Wyrębek, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych!
Link do uczestnictwa w konferencji poprzez aplikację Zoom zostanie przesłany w dniu poprzedzającym wydarzenie.
Więcej informacji udziela:
Pozdrawiam,
Monika Jonczak
Dyrektor ds. Marketingu i Administracji
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kom. +48 604 143 104
Tel.: +48 22 830 70 55