Konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP pt. „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne” 26 marca 2020 r., Warszawa
Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków objęło patronatem konferencję szkoleniową PFPŻ ZP pt. „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, która odbędzie się w dniu 26 marca 2020 r. w hotelu Marriott w Warszawie.
W programie:
- Podawanie informacji o pochodzeniu produktów spożywczych, w tym składników podstawowych, w świetle aktualnych przepisów i wytycznych
- Izomery trans w środkach spożywczych
- Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności
- Nowe składniki żywności – zasady stosowania
- Substancje pomagające w przetwarzaniu
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu