Branża
Branża > Informacje dla branży > Konferencje, seminaria, szkolenia > XIII Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, 26-27 maja 2022, Zegrze

XIII Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, 26-27 maja 2022, Zegrze

Stowarzyszenie KUPS objęło patronatem XIII Konferencję Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, organizowaną przez Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno – Spożywczego – PIB, która odbędzie się w dniach 26-27 maja 2022 w Hotelu 500 nad Jeziorem Zegrzyńskim.

Tematyka Konferencji:

  • projektowanie nowych produktów, procesów i opakowań,
  • innowacje w przetwórstwie i przechowalnictwie,
  • owoce, warzywa i grzyby jako surowce prozdrowotne,
  • metody analityczne oraz skład surowców i przetworów,
  • zapewnienie bezpieczeństwa owoców, warzyw i grzybów oraz ich przetworów,
  • zanieczyszczenia surowców i produktów owocowo-warzywnych i grzybów,
  • aspekty środowiskowe w produkcji przetworów owocowo-warzywnych.

Więcej informacji znajdą Państwo w komunikacie I oraz na stronie: https://oiw.ibprs.pl

W przypadku wszelkich pytań prosimy o kontakt:

Pliki do pobrania: