Branża Branża > Legislacja > Krajowe akty prawne > Cukier i miód Cukier i miód Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 14 stycznia 2009 r. w sprawie metod analiz związanych z dokonaniem oceny miodu (Dz.U.2009.17.94) 09.12.2011 więcej Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 3 października 2003 r. w sprawie szczegółowych wymagań w zakresie jakości handlowej miodu (Dz.U.03.181.1773) 09.12.2011 więcej Ustawa z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. Dz.U.05.187.1577) 09.12.2011 więcej Informacje dla branży Newsy prasowe Publikacje Konferencje, seminaria, szkolenia Stanowiska Walne ZgromadzeniaLegislacja Krajowe akty prawne Unijne akty prawne Wytyczne Komisji Europejskiej Kodeks Praktyki AIJN Przewodnik dobrej praktykiGrupy roboczeDSKSKNFCStrefa członków Dane rynkowe Monitorowanie rynku Prognozowanie zbiorów Dane z Global Trade Information Services, Inc Rynek rolny Rynek owoców i warzyw Wytyczne i przewodniki Przewodniki i zalecenia AIJN Wytyczne AIJN dot. soków i nektarów warzywnych Rekomendacje AIJN Przewodnik ACB Przewodnik QUALI JUICE
Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 14 stycznia 2009 r. w sprawie metod analiz związanych z dokonaniem oceny miodu (Dz.U.2009.17.94) 09.12.2011 więcej
Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 3 października 2003 r. w sprawie szczegółowych wymagań w zakresie jakości handlowej miodu (Dz.U.03.181.1773) 09.12.2011 więcej
Ustawa z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (t.j. Dz.U.05.187.1577) 09.12.2011 więcej